II Copa Jove d’Scrabble en català a l’Octubre CCCEl pròxim divendres 27 de gener a partir de les 10.45h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània se celebrarà la segona edició de la Copa Jove d’Scrabble. Un campionat que aplegarà a trenta-cinc joves entre 16 i 21 anys, procedents del País Valencià i de Catalunya.

A la Copa Jove els participants juguen sense parella, a sac complet (sense límit de tirades) i durant 3 rondes. Per tant, ja utilitzen la normativa i el sistema dels campionats d’adults.

L’alumnat participant podrà gaudir d’una ruta per la València històrica, organitzada per ACPV el dia anterior a la celebració del torneig.

El campionat està coorganitzat per ACPV i pel Club de Scrabble Castellò-Comarques amb la col·laboració d’Scrabble Escolar i la Federació Internacional d’Scrabble en català i compta amb el suport de la Conselleria d’educació, cultura i ciència de la Generalitat Valenciana i del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV Castelló Copa Jove Scrabble

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de