Aplec de la muntanyeta de Sant Antoni a BetxíUs convidem a participar en l’Aplec de la Muntanyeta que celebrarem a Betxí el 5 de febrer del 2023 durant el matí. Amb aquest acte volem rememorar el primer aplec valencianista que va tenir lloc a la Muntanyeta de la localitat de la Plana Baixa i que enguany en faria 102 anys.

Gaudirem d’una jornada plena d’activitats i per a tots els públics que durarà de 10h a 14h. Hi haurà fira d’entitats, tertúlia política, cultura popular, jocs i música infantil. Com veieu, tot diversió!

En aquest formulari podeu registrar la vostra entitat per a participar de la fira, no us ho podeu perdre!
https://ja.cat/AplecMuntanyeta


Etiquetes: ACPV ACPV Castelló Aplec

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de