Inauguració de l’exposició ”Michoacán,Tradició Ancestral” al Centre Ovidi MontllorEl dijous 23 de febrer tindrà lloc la inauguració de l’exposició  ‘‘Michoacán,Tradició Ancestral” de Susanna Peidro Sutil a les 20:00h al Centre Ovidi Montllor. “Michoacán: Tradició ancestral” és una sèrie de fotos realitzades el 2021 a l’Estat de Michoacán de Mèxic, durant la festa dels morts. L’estat de Michoacán, a Mèxic, és el bressol de la festa dels morts. Segons els mexicans, la festa va néixer a l’Illa de Janitzio i es remunta a l’època precolombina. Durant la festa dels morts, milers de ciutadans mexicans i d’arreu del món, visiten Michoacán per gaudir i compartir aquesta tradició mil·lenària en comunió amb els indígenes locals.

Sobre l’autora.

Susanna Peidro i Sutil (Alcoi, 22 de gener de 1973) és una artista plàstica, fotògrafa, cantant, traductora i professora de llengües regionals i estrangeres.
El seu treball com a artista consisteix a fer de les seues experiències de vida i els seus interessos per la naturalesa, les llengües i les cultures, una obra. Per fer-ho, utilitza tots els suports possibles: fotos, llibres, cançons, rendiment, etc.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV Camp de Túria Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de