Jornades TITLE: El valencià com a llengua d’inclusióLes jornades TITLE: El valencià com a llengua d’inclusió s’han celebrat el 22 i 23 de febrer. Aquestes jornades estan emmarcades dins del projecte Title, que forma part del programa Erasmus+ de la Unió Europea.

El primer dia de jornades comptà amb les ponències d’ Àlex Boix o Pilar García al voltant de com el valencià pot ser una llengua d’inclusió. Mercé Durà va presentar els continguts del material i els recursos disponibles al web i que conformen el projecte. La jornada del 22 va cloure amb una taula rodona, conduïda per Maite Montagut, coordinadora del projecte, que comptà amb la presència de Myriam GUILLEVIC, Ronan Doherty i Geraldine Hardy, representants de les entitats europees bretones i irlandeses que participen al projecte.

La segona jornada va tindre lloc al Centre del Carme Cultura Contemporània amb una passejada i visita a l’exposició “Joan Fuster en el seu temps”. Posteriorment es va fer una tertúlia sobre la figura de l’intel·lectual de Sueca.

Us deixem ací una xicoteta galeria i imatges de les jornades:


Etiquetes: ACPV llengua projecte title

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de