ACPV inicia la renovació del Pla Estratègic de Llengua amb el cicle “Política lingüística: propostes per avançar”ACPV ha iniciat la renovació del Pla Estratègic de Llengua amb el cicle “Política lingüística: propostes per avançar” amb la intenció de definir unes mesures concretes pel valencià. Aquest projecte té la voluntat de col·laborar en el Pla Quinquennal del Consell Social de les Llengües.

D’una banda, aquest cicle inclou l’elaboració de documents amb propostes de programes propositius (per al valencià en la joventut; l’audiovisual; l’administració i la funció pública; l’ensenyament; el treball i l’empresa; i la immigració i els nous valencians). D’una altra banda, espais de presentació i debat sobre els informes.

A més, en el marc d’aquest cicle s’inscriuen les conferències-debats sobre la política lingüística dels governs valencià, català i balear, amb la finalitat a compartir la seua experiència, el balanç del treball, els reptes assolits i els pendents, els problemes i les possibilitats de futur. Per ordre previst d’intervenció, i a raó d’una conferència-debat per mes, comptarem amb la participació de:

-Rubén Trenzano, Director General de Política Lingüística (País Valencià).
-Beatriu Defior, Directora General de Política Lingüística (Illes Balears).
-Francesc Xavier Vila, Secretari de Política Lingüística (Catalunya).


Etiquetes: ACPV llengua política lingüística

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de