ACPV se suma a l'”Aliança per la presència digital en català”Des d’ACPV i juntament amb les principals entitats de promoció i defensa del català (Amical Wikimedia, Fundació.cat, Institut d’Estudis Catalans, Institut Ramon Llull, Òmnium Cultural, Obra Cultural Balear, Plataforma per la Llengua, Softcatalà, WICCAC) ens hem aliat per tal sumar esforços per promoure la llengua catalana en l’entorn digital.

Anna Oliver, presidenta d’ACPV, amb Roger Serra, director general de la Fundació .cat

Així naix l’Aliança per la presència digital del català, per a seguir avançant en l’ús de la llengua a les xarxes i al món digital. Aquesta aliança tindrà com a punt de sortida i eix fonamentaI la recuperació del posicionament del català a les xarxes després de la seua caiguda als principals cercadors d’Internet.

Si voleu saber-ne més podeu entrar al web de l’aliança: aliançadigital.cat


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura llengua

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de