Crònica VI Campionat de Scrabble en valencià a CastellóEl passat dijous 30 de març al Palau de la Festa de Castelló de la Plana va tindre lloc el VI Campionat de Scrabble en valencià on hi van participar més de 400 alumnes de 18 instituts diferents del País Valencià.

La jornada va constar de tres rondes que començaren a les 10 h i finalitzaren a les 12:30 h donant pas als parlaments de les entitats col·laboradores del campionat i la posterior entrega de premis. L’IES Gilabert de Centelles de Nules es va proclamar vencedor del campionat.

En la cloenda hi van intervenir: Maite Oliver, presidenta del Club Scrabble Castelló comarques, Anna Oliver, presidenta d’ACPV, Ruth Sanz, diputada de cultura de la Diputació de Castelló, Joan Rafael Ramos, vicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística i Multilingüisme de la Generalitat Valenciana.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Castelló Scrabble

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de