ACPV engega una ronda amb els responsables dels partits polítics per a informar del Pla Estratègic de l’entitatDesprés d’un procés que ha durat més d’un any, ACPV presentarà les seues propostes i les línies estratègiques sobre política lingüística als diferents partits polítics amb sensibilitat envers el valencià.

Anna Oliver, presidenta de l’entitat, juntament amb Toni Gisbert, secretari, s’han reunit hui, 19 d’abril del 2023, amb Nathalie Torres, diputada a les Corts Valencianes i responsable de Política Lingüística del grup parlamentari de Compromís, per tal d’explicar-li el procés que duu a terme l’entitat per a la renovació del seu Pla Estratègic i especialment en l’àrea de política lingüística.

L’entitat ha organitzat el cicle “Política Lingüística: propostes per avançar” que inclou invitacions als secretaris de Política Lingüística dels governs valencià, balear i català per tal de fer balanç de la seua política lingüística i de les propostes de futur. A més, de aportar i col•laborar en el pla quinquennal del Consell Social de les Llengües.

Així mateix, el pròxim 4 de maig es realitzarà una taula-debat amb diferents partits polítics que tindrà lloc a la ciutat de València, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, a proposta de les entitats que treballen per la llengua.

A més, ACPV ha encarregat a persones expertes, l’elaboració de sis documents sectorials amb propostes de programes de política lingüística en l’àmbit de la joventut, l’audiovisual, l’administració i la funció pública, l’ensenyament, el treball i l’empresa i la immigració i els nous valencians, els quals donarà a conèixer en els propers mesos


Etiquetes: ACPV llengua política lingüística

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de