Crònica xerrada “Política lingüística: estat de la qüestió” amb Beatriu DefiorEl passat dimarts 9 de maig a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània va tindre lloc la xarrada “Política lingüística: estat de la qüestió” amb Beatriu Defior, directora general de Política lingüística del Govern de les Illes Balears.

La xarrada va consistir a fer balanç de les línies d’actuació aplicades en l’última legislatura i plantejar reptes de futur per garantir la igualtat lingüística. Es va reflexionar en com a les Illes Balears sí que han aconseguit imposar el requisit lingüístic en àmbits com el sanitari o de com patim situacions similars al País Valencià i com des de les Illes les han solucionades amb iniciatives pròpies.

L’acte està emmarcat en el cicle “Política lingüística: propostes per avançar” el qual ja va comptar amb Rubén Trenzano, i el pròxim mes de juny ho farà amb Francesc Xavier Vila, secretari de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Etiquetes: ACPV llengua política lingüística

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de