Exposició “Bucle atemporal” de Susana Alemany a PedreguerAcomiadem l’exposició de l’artista alcoiana, Susana Alemany, “Bucle atemporal” que es podrà visitar fins al 16 de juny al Casal Jaume I Pedreguer d’ACPV de dilluns a divendres de 18 h a 20 h.

Amb “Bucle Atemporal” presenta la seua pròpia perspectiva de la Pandèmia, els successos que s’han anat donant al llarg d’aquells dos anys i que per desgràcia segueixen el seu camí. A través de les diferents manipulacions de teles mullades, va aconseguir traslladar els diferents sentiments que embargaven a la població, com el confinament, la pèrdua d’éssers estimats, xarxes humanes que ajudaven a superar els mesos d’enclaustrament, el plor, els aplaudiments de les huit de la vesprada, les primeres eixides i la por.

Segons l’artista: “Una voluntat de posar en relleu una narració complexa que ens uneix a tots”.


Etiquetes: ACPV Casal Jaume I Pedreguer Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de