Festa d’Estiu de la delegació d’ACPV d’AlacantEl pròxim dimecres 28 de juny tindrà lloc al Jardí Vertical del Centre Cultural Las Cigarreras la Festa d’Estiu de la delegació d’Alacant, un acte de reconeixement per la seua trajectòria al Casal Popular Tio Cuc d’Alacant.

L’acte començarà a les 19 h amb una presentació i uns parlaments amenitzats per la Colla de Dolçaina i Tabal el Cocó. Tot seguim gaudirem d’un concert del grup de música jamaicana i llatina Tito Pontet a les 20 h i finalitzarem a les 21 h amb una picadeta al Restaurant La Cigarra. Aquesta tindrà un preu de 18 euros i cal reservar abans del 22 de juny al telèfon 690 617 547 o al correu alacant@acpv.cat.

T’hi esperem!


Etiquetes: ACPV Alacant música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de