Programació d’activitats del casal Jaume I d’Elx



El casal d’ACPV de la delegació d’Elx té programades les següents activitats per al mes de juny:

II Edició dels Esmorzars il·licitans

Aquest dissabte dia 10 de juny a les 11:00 h al restaurant “El Garrofer” (camí vell de Crevillent) ens espera la II edició “Esmorzars Il·licitans”.

Per a poder vindre heu de reservar a elx@acpv.cat

Assaig i esmorzar amb la Muixeranga d’Elx

El pròxim diumenge 11 de juny seguim amb els esmorzars, però abans assajarem amb la Muixeranga d’Elx. Vine a fer comboi! T’esperem en la plaça del Raval a les 11:00 h

Inauguració de l’exposició “Sobre la natura”

El pròxim divendres dia 16 de juny a les 20:00 h tindrà lloc al Casal d’Elx la inauguració de l’exposició “Sobre la natura” de l’artista il·licitana Maria Durà.

L’obra es podrà visitar de l’1 de juny fins al dia 28 de juliol, de dilluns a divendres de 18:00 h a 21:00 h

Club de lectura amb Marburg, de Guillem Clua

La pròxima sessió del club de lectura del Casal d’ACPV-Elx serà el dia 22 de juny a les 19:30 h i comentarem l’obra Marburg, de Guillem Clua.

Sinopsi

L’agost del 1967, un virus desconegut per la humanitat es va estendre per la pintoresca localitat alemanya de Marburg i va causar la mort fulminant de 23 persones. Aquest és el punt de partida de Marburg.

L’acció es desplega en quatre línies argumentals situades en quatre punts del planeta anomenats Marburg: Alemanya, 1967; Pennsilvània, 1981; Sud-àfrica, 1999; i Austràlia, 2010. Quatre ciutats amb l’ombra de quatre epidèmies que s’entrellacen en l’espai i en el temps per entonar una sola veu, que es pregunta qui som quan estem a punt de fer desaparéixer aquest planeta.



Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Elx

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de