Programació d’activitats del casal Jaume I d’ElxEl casal d’ACPV de la delegació d’Elx té programades les següents activitats per al mes de juny:

Inauguració de l’exposició “Sobre la natura”

Aquest divendres dia 16 de juny a les 20:00 h tindrà lloc al Casal d’Elx la inauguració de l’exposició “Sobre la natura” de l’artista il·licitana Maria Durà.

Sobre l’artista:

María Durá (Elx, 1983) Es va llicenciar en Belles arts per la Universitat Politècnica de València, en 2006. Després ha continuat formant-se al costat d’artistes de la talla d’Antonio López, Golucho i Andrés García Ibáñez, entre altres. Ha participat en diverses exposicions a escala nacional i internacional, tant individuals com col·lectives, al llarg de la seua carrera. Alhora que ha participat en certàmens de pintura nacionals i internacionals, obtenint més de 200 guardons i premis. La seua obra es troba en nombroses col·leccions privades per tot el món, en institucions públiques i museus. Actualment viu i treballa a Elx.

L’obra es podrà visitar de l’1 de juny fins al dia 28 de juliol, de dilluns a divendres de 18:00 h a 21:00 h.

Club de lectura amb Marburg, de Guillem Clua

La pròxima sessió del club de lectura del Casal d’ACPV-Elx serà el dia 22 de juny a les 19:30 h i comentarem l’obra Marburg, de Guillem Clua.

Sinopsi

L’agost del 1967, un virus desconegut per la humanitat es va estendre per la pintoresca localitat alemanya de Marburg i va causar la mort fulminant de 23 persones. Aquest és el punt de partida de Marburg.

L’acció es desplega en quatre línies argumentals situades en quatre punts del planeta anomenats Marburg: Alemanya, 1967; Pennsilvània, 1981; Sud-àfrica, 1999; i Austràlia, 2010. Quatre ciutats amb l’ombra de quatre epidèmies que s’entrellacen en l’espai i en el temps per entonar una sola veu, que es pregunta qui som quan estem a punt de fer desaparéixer aquest planeta.Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Elx

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de