Comença el curs d’estiu de doblatge i locució en valenciàAcció Cultural del País Valencià conjuntament amb la Universitat Jaume I de Castelló ha inaugurat el curs d’estiu de doblatge i locució en valencià. L’acte va ser ahir dijous 13 a l’UJI.

Aquest curs, el qual ha tingut un gran èxit d’inscripcions, ofereix una formació especialitzada amb l’objectiu de proporcionar a l’estudiantat, i públic en general, una introducció al món professional de la locució i el doblatge en valencià per tal que adquirisca algunes de les competències bàsiques necessàries per a exercir aquestes tasques.

El curs s’està fent del 13 al 18 de juliol de 9:00 a 14:00 h i de 16:00 a 18:30 h en la Universitat Jaume I i en els estudis Noclafilms.

Gràcies a tota la gent que hi aneu a participar aquests dies!


Etiquetes: ACPV ACPV Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de