XARREM tornarà al setembre a Castelló“Xarrem” és una iniciativa del voluntariat lingüístic d’ACPV que consisteix a fer grups de conversa oberts a la ciutadania independentment del nivell lingüístic i dinamitzats per un professional dels cursos de llengua del Carles Salvador al pub la Bohèmia (Castelló de la Plana).

Les sessions s’han realitzat tots els dijous a partir de març fins ahir, 15 de juny que es va realitzar l’última sessió de la temporada i es va realitzar un xicotet berenar per acomiadar les sessions fins a setembre amb els i les participants que han acudit a les converses.

Us esperem a totes de nou al setembre per seguir xarrant i millorant el nivell de valencià. Recordeu que a la primera convidarem nosaltres!


Etiquetes: ACPV ACPV Comarques de Castelló Cuidem la cultura xarrem

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de