III Edició del cicle “Amb Veu de Dona”Com ja anunciàrem, torna el cicle “Amb Veu de Dona” a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània amb un cartell que no us deixarà indiferent. Sis concerts d’estils diferents: cançó, cant tradicional, recital poètic i el pop-folk entre d’altres. A continuació us deixem tota la programació:

22 de setembre:

Titana i l’empelt

Empeltar és l’operació de fer un empelt entre dues plantes anomenades bionts.
Una és l’empelt i l’altra el patró, que és la planta que té les arrels i sobre la qual s’uneix la varietat a empeltar.

Titana i l’Empelt és una formació musical mixta formada per instruments de corda i de vent i percussions tradicionals, que tracten d’aportar una proposta a les músiques tradicionals i populars del nostre folklore, abastant des del cant d’estil fins als diferents gèneres musicals, com ara; seguidilles, malaguenyes, jotes, etc. i inclús música popular del nostre repertori valencià.

Us podeu inscriure per assistir ací

6 d’octubre:

Carraixet

El grup Carraixet carrega amb més de 50 anys d’història. Mig segle duent als escenaris folk amb identitat pròpia, i només en valencià, des que va arrancar la trajectòria en 1970 a l’Horta Nord, en Tavernes Blanques.

L’any 2022 és esperat pel grup amb ànsia des de fa molts anys. Suposa la celebració de cinc dècades damunt dels escenaris. Probablement és dels pocs grups del món que ha aconseguit aquest rècord, cantant en una llengua que els ha donat moltes satisfaccions però també problemes.

Actualment, l’equip instrumentista que acompanya el grup també està format per dones. Una demostració de “voler és poder”. En aquest concert, el grup ens delectarà amb els seus temes en acústic.

Us podeu inscriure per assistir ací

20 d’octubre:

Begonya Pozo i Obert Poètic

Grup creat el 2021 per Begonya Pozo (poeta) i Carles Garcia (cantant i guitarrista). A la formació inicial s’incorporaren Dídac Navarrete (baixista), Lucía García (teclista), Mire Muñoz (percussionista i saxofonista) i Carlos Esteban (percussionista i arranjador). Des de llavors també han col·laborat amb el grup músics com Charlie Milf i Rafa Navarro o el ballarí de dansa contemporània Albert Garia Saurí.

Des de 2022 el grup ha actuat a diversos escenaris, cicles i festivals com: FEM PLURAL, Festival VOCIFERIO, Festival ESTIUVERS, Cicle ACTIVA MÚSICA, Teatre Micalet, Cicle de Poesia Viva RIMBOMBA (Teatre el Musical) i Cicle VERSIÓ SONORA (La Nau Centre Cultural).

La seua trajectòria conjunta és relativament nova, tot i que fan part d’altres projectes col·lectius o individuals que aporten solidesa, experiència i riquesa artístiques. Ens caracteritzen per una multidisciplinarietat literària i musical que els permet crear des de la llibertat, el diàleg i la fusió d’estils ben diversos. Tot plegat, una nova proposta dins del panorama sempre en moviment de la poesia escènica.

Us podeu inscriure per assistir ací

17 de novembre

Laura Esparza

Laura Esparza és una cantautora nascuda a València, amb una gran trajectòria musical darrere. La seua música indie-pop neix de les seues pròpies experiències i transforma les seues lletres en cançons sinceres i profundes.

Amb una carrera musical diversa que inclou jazz, música tradicional i teatre musical, Laura ha decidit capitanejar el seu propi projecte musical en aquesta nova etapa.

Amb “Tenda”, la cantant demostra que la seua música és capaç de capturar l’essència dels sentiments més complexos i fer-los accessibles per a tothom.

Us podeu inscriure per assistir ací

24 de novembre

Lia Sampai

Lia s’endinsa en el món de la música l’any 2017, concursant en certàmens de cançó d’autor. De manera gairebé instintiva i autodidacta, comença a compondre les seues cançons, recolzant-se en la paraula i la interpretació dels seus versos.

Guanyadora de nombrosos reconeixements, Lia Sampai publica el seu primer disc “La Fada Ignorant” l’any 2019, fruit del premi que va obtenir al Concurs de Cantautors de la FI d’Andorra el 2018. Va ser per enregistrar aquest primer treball, que Lia Sampai comença a treballar amb Adrià Pagès, guitarrista i compositor, amb qui han publicat també un segon disc l’any 2021, anomenat “Amagatalls de llum” (Segell Microscopi).

Avui en dia prepara un tercer treball, on parlarà de les Terres de l’Ebre; bressol de les vivències de la cantautora que són sempre llavor de les seues cançons.

Us podeu inscriure per assistir ací

15 de desembre

Seserino

Seserino és l’alter ego de Paula Seserino, la jove autora i compositora d’Alcoi. Amb aquest nom dona vida al seu nou projecte musical, del qual ja hem pogut assaborir les primeres cançons.

Les referències literàries explícites inunden i nodreixen l’imaginari de Seserino, a la recerca d’inspiració per respondre preguntes existencials sobre el nostre jo i la seua projecció a la societat.

Amb això, ens proposa endinsar-nos a les seues cançons com ho faríem amb un bon llibre.

Us podeu inscriure per assistir ací


Etiquetes: actualitat Amb veu de dona

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de