Cinefòrum al Casal d’ACPV d’Elx



Al setembre al Casal d’ACPV d’Elx oferirà un cinefòrum per tal de veure pel·lícules interessants i així, tothom puga debatre sobre els conflictes que es plantegen.

La primera pel·lícula a tractar serà Una altra ronda (2020) de Thomas Vinterberg.
Podeu veure-la en Versió Original Subtitulada en Català en la plataforma FILMIN: https://www.filmin.cat/pelicula/una-altra-ronda.

Sinopsi:

Retrat despietat de la masculinitat en crisi i els efectes perjudicials i alliberadors de l’alcohol amb un memorable Mads Mikkelsen.

Existeix la teoria que hauríem de néixer amb una petita quantitat d’alcohol en la nostra sang, i que una lleugera embriaguesa obre les nostres ments al món que ens envolta, disminuint els nostres problemes i augmentant la nostra creativitat. Animats per aquesta teoria, el Martin i tres dels seus millors amics, tots ells professors de secundària desmotivats, s’embarquen en un experiment per a mantenir un nivell constant d’intoxicació etílica al llarg de la seua jornada laboral. Si Churchill va guanyar la II Guerra Mundial atordit per l’alcohol, qui sap el que uns glops podrien fer per ells i els seus alumnes?

El posterior debat serà el dimarts 19 de setembre a les 19:30 h al Casal d’Elx.

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV Elx

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de