ACPV participa en els actes de la Diada de CatalunyaAnna Oliver, presidenta d’ACPV, i Anna Gascón, membre de la Junta Directiva, participaren el passat 11 de setembre en els actes de la Diada nacional de Catalunya.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és una associació que té com a missió la defensa i la promoció de la llengua i la cultura pròpies del poble valencià, i que, en compliment d’aquesta missió, està federada amb les altres dues associacions de l’àmbit lingüístic comú de la llengua catalana, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear (OCB). Totes tres entitats formen la Federació Llull.

Una delegació de la Junta Directiva d’ACPV (formada per la nostra presidenta, Anna Oliver i la vocal Anna Gascon) van ser a Barcelona durant la Diada per a participar en el següent programa d’actes:

  1. Ofrena floral conjunta de la Federació Llull (realitzada pels presidents d’Òmnium Cultural i OCB, Xavier Antic i Joan Miralles, i la presidenta d’ACPV) al monument a Rafael Casanova, cap de la resistència de la ciutat al setge borbònic que va patir l’any 1714, a les 9h.
  2. Acte d’Òmnium Cultural al Passeig Lluís Companys, a les 12h.
  3. Concerts del mig dia, vermut i dinar
  4. Manifestació de la Diada, convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) amb el suport d’Òmnium Cultural, a les 17h
  5. 21 ª Festa per la Llibertat, al Passeig Lluís Companys a partir de les 18,30h, organitzada per Òmnium Cultural.

Us deixem algunes imatges de la jornada:


Etiquetes: ACPV Federacio Llull

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de