Comença “Amb Veu de Dona” amb Titana i l’empeltHui, divendres 22 de setembre, comença el cicle “Amb Veu de Dona” a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània amb el meravellós cant de Titana i l’empelt.

Empeltar és l’operació de fer un empelt entre dues plantes anomenades bionts.
Una és l’empelt i l’altra el patró, que és la planta que té les arrels i sobre la qual s’uneix la varietat a empeltar.

Titana i l’Empelt és una formació musical mixta formada per instruments de corda i de vent i percussions tradicionals, que tracten d’aportar una proposta a les músiques tradicionals i populars del nostre folklore, abastant des del cant d’estil fins als diferents gèneres musicals, com ara; seguidilles, malaguenyes, jotes, etc. i inclús música popular del nostre repertori valencià.

Si voleu seguir tota la programació del cicle podeu consultar-ho ací


Etiquetes: actualitat Amb veu de dona

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de