Activitats Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-ComtatPREMIS PALMELLS

Aquest divendres 29 de setembre tindran lloc els Premis Palmells al Centre Ovidi Montllor a les 20:00 h. L’acte estarà conduït per la periodista Amàlia Garrigós i seran atorgats els Palmells 2023.

En primer lloc, al cantautor Pep Gimeno Botifarra per la seua tasca incansable en la recuperació de les cançons tradicionals, també al Col·lectiu 8 de Març i per garantir la igualtat real entre homes i dones. En darrer lloc, se li ha atorgat a títol pòstum el Palmell al sindicalista Pep Linares referent de la lluita proletària i de millora de les condicions laborals.

A més a més, comptarà amb una performance elaborada per l’escola municipal de teatre acompanyats per l’Orquestra Simfònica d’Alcoi que interpretaran ”La màquina d’escriure”. Tota aquella persona que no puga assistir, podrà veure l’acte via streaming.

Exposició ”Amagades” de Glòria Segura.

El dimarts 3 d’octubre a les 20:00 h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la inauguració de l’exposició ”Amagades” de l’artista Glòria Segura. Aquesta exposició està emmarcada dins del Cicle Municipal d’exposicions que organitza la Càtedra d’Antoni Miró amb col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi.

Club de Lectura Obert- Col·loqui ”Tots Els Colors del Guix”.

El dijous 5 d’octubre a les 19:30 h al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc el Club de lectura Obert que girarà entorn del llibre ”Tots Els Colors del Guix” de Francesc Pou.

La novel·la descriu, la trajectòria vital de la filla d’un coronel de l’exèrcit de la República Espanyola i d’una mestra. Pilar Fernández va viure els anys de la guerra civil fugint amb la seua mare i patint la desaparició del pare. La depuració de mestres feta pel franquisme suposarà que la mare haja de fer mans i mànigues per tal que totes dues puguen eixir-ne endavant. En aquest ambient creixerà Pilar amb la idea d’arribar a ser la mestra que totes dues (mare i filla) tenien dipositada al bell fons de llurs cors.


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat Alcoi Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de