Activitats Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-ComtatExposició ‘La Frontera Invisible entre l’esperança i la desolació” de Daniel Méndez.

El dimarts 17 d’octubre a les 20:00 h tindrà lloc a la Sala Polivalent Centre Ovidi Montllor la inauguració de l’exposició ”La Frontera Invisible entre l’esperança i la desolació” de l’artista Daniel Méndez.

Exposició dedicada al Sàhara i les seues vivències úniques que ens transportarà a aquesta regió fascinant i ens farà reflexionar sobre els somnis i les realitats que l’envolten.

Aquesta exposició està emmarcada dins del Cicle Municipal d’exposicions que organitza la Càtedra d’Antoni Miró amb col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i es podrà visitar del 17 d’octubre al 17 de novembre.

Exposició: Amagades de Gloria Segura

Aquesta exposició romandrà exposada del 3 d’octubre al 24 de novembre i es pot visitar de dilluns a divendres en horari de 18:00 a 21:00.

Exposició ”Amagades” de l’artista Glòria Segura al Centre Ovidi Montllor, aquesta exposició està emmarcada dins del Cicle Municipal d’exposicions que organitza la Càtedra d’Antoni Miró amb col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi.


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat Alcoi Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de