PREMIS 9 D’OCTUBRE: CENTRE OVIDI MONTLLOREl passat dilluns 9 d’Octubre, diada del País Valencià, a les 12:00 h va tindre lloc al Teatre Calderón d’Alcoi l’acte institucional dels Premis 9 d’Octubre atorgats per l’Ajuntament d’Alcoi. Aquest any el Centre Ovidi Montllor ha sigut guardonat pel reconeixement de la seua tasca any rere any.

En representació del centre recolliren el guardó Sandra Obiol, ex-tècnica del Centre Ovidi Montllor i David cantó, actual tècnic del centre. També hi van assistir a l’acte Anna Oliver, presidenta d’ACPV, David Oliver, tresorer d’ACPV, i exmembres de la Junta Directiva del Centre. Ningú, es va voler perdre aquest reconeixement que el Consell de Cultura d’Alcoi ha atorgat al centre per la trajectòria cultural i la promoció i la defensa de la llengua de tots els valencians i valencianes.


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat Alcoi Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de