Pro Fundació Vicent Andrés Estellés llança una campanya per commemorar el centenari del naixement del poetaMés d’una desena d’entitats sumem forces i recursos per fer valdre la figura del poeta valencià més important des d’Ausiàs March

La Coordinadora Pro-Fundació Estellés fa públic el logo i la campanya ”Cent d’Estellés” i prepara el seu espai web (http://www.profundestelles.cat/) per aplegar totes les activitats que tinguen per objectiu commemorar els 100 anys del poeta. A la pàgina s’estan preparant diferents àrees que contindran tota mena de material: literari, musical, educatiu, teatral, audiovisual i d’arts plàstiques, així com manifestacions de cultura popular i agenda d’actes estellesians arreu del País Valencià. També disposem ja del logo que farem servir durant l’any 2024 en tots els actes que retran homenatge al poeta.

Des de la Coordinadora Pro Fundació comuniquem que davant la situació política al País Valencià, gens favorable a reivindicar i homenatjar els nostres referents culturals, demanem a la societat civil que no es quede parada. Insistim que cal lluitar per la nostra llengua i cultura i, si no ho fa l’administració pública, ho farem nosaltres. És per això que encoratgem la població civil, col·lectius i associacions de tota mena a sumar-se a la campanya ”Cent d’Estellés” i a organitzar activitats a cada barri i a cada poble per fer de l’any 2024 l’any Estellés.

Les entitats que formen la Coordinadora Pro Fundació són Associació Cultural El Bassot, Acció Cultural del País Valencià, Associació Kulturcrítics del País Valencià, Col·lectiu Ovidi Montllor de Músiques del País Valencià, Escola Valenciana i Fundació Sambori, El Tempir d’Elx, Ateneu de Bétera, 1 Entre tants, Associació Escriptors en Llengua Catalana, PEN català. Convidem a posar-se en contacte amb la Coordinadora a tots aquells col·lectius que tinguen previst fer actes.           

Poden escriure’ns al correu electrònic profundacioestelles@gmail.com

Omplim el país de poesia, memòria i dignitat. Omplim el país d’Estellés.Etiquetes: ACPV Vicent Andrés Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de