Crònica: Presentació del llibre “Tiberi Cèsar” de Núria Cadenes a l’Octubre CCCEl passat dimarts 14 de novembre, el hall de l’Octubre CCC va quedar ple de gom a gom amb la presentació del llibre Tiberi Cèsar l’última novel·la de Núria Cadenes.

El públic assistent va poder gaudir de la presència de l’autora, així com de l’escriptora Raquel Ricart, de l’actriu Pilar Almeria i de l’editor de Proa, Jordi Rourera.

Per tancar la jornada, va tindre lloc un sopar dissenyat per la cuinera i investigadora de patrimoni culinari, Núria Bàguena i que va ser cuinat per la cafeteria de l’Octubre CCC.Etiquetes: ACPV Núria Cadenes Octubre CCC Tiberi Cesar

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de