Crònica: Joves d’Acció puja al Montcabrer d’Agres



Des de Joves d’Acció es va organitzar el passat cap de setmana una ruta per la Serra de Mariola. En aquesta jornada, vàrem tindre el privilegi d’immergir-nos en els impressionants paisatges i la rica fauna d’aquesta regió.

L’aventura va començar amb una emocionant ascensió cap a les Caves, un lloc que captura la imaginació amb la seva atmosfera màgica. Sota la guia experta de Quique, vam descobrir les fascinants històries sobre l’origen i la funció d’aquestes construccions úniques. Les Caves, també conegudes com a “neveres” o “geleres”, tenen una funció única en la conservació de la neu per a la producció de gel.

La ruta va culminar amb l’ascensió al cim del Montcabrer, una experiència que va oferir vistes espectaculars i una oportunitat per relaxar-se i recarregar energies.

Aquesta exploració, tot i la seva longitud, ha estat una experiència que transcendeix el temps. Va permetre no només connectar amb la natura i la història local, sinó també apreciar la intemporalitat de la Serra de Mariola.



Etiquetes: ACPV Joves d'Acció Montcabrer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de