Presentació del llibre “El gran de la pedrera” de Sara BellésDijous 15 de desembre, a les 19 h, a Fòrum Llibreria Babel de Castelló de la Plana tindrà lloc la presentació de l’últim llibre de Sara Bellés.

A més de l’autora, també comptarem amb Aina Garcia-Carbó, escriptora així com amb Iris Bellés, historiadora.

Aquesta és la història d’El gran de la pedrera un relat inspirat en fet reals que ens apropa a la vida d’un xiquet amb una imaginació tan prodigiosa que l’allunyà de la realitat de la guerra.

I tu saps què era un maqui?

Hi ha gent que hauria de ser eterna, persones d’aquestes amb les que connectes a uns nivells descomunals, de les que sempre necessites més, tot i haver-la conegut molt de temps o poc, de les que en volem recordar qualsevol detall. Gent que per la seua forma de ser, pel que ha viscut, per la seua manera de pensar o per tot plegat és màgica.
El meu avi era una d’eixes persones i tinc la sensació que tothom que el coneixia el recorda així. El gran de la pedrera era el mal nom del seu pare (ja que era molt alt i va nàixer a la pedrera de la Serra) i ell sempre volia ser recordat així.

Aquest relat és part de la seua història i també és una forma de no oblidar les històries que ens contava a la voreta del foc, de com va viure la Guerra Civil des d’un mas allunyat dels nuclis urbans, on sols li aplegaven algunes històries (la fam i la pobresa), i la por que patia en pensar que un maqui se li pogués aparéixer enmig del bosc.Etiquetes: ACPV ACPV Castelló Sara Bellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de