Exposicions del mes de gener al Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat



Exposició ”Diània” de Rosen Vila”.

El passat dijous, 25 de gener, a les 20 h va tindre lloc la inauguració de l’exposició “Diània” de Rosen Vila al Centre Ovidi Montllor.

Rosen Vila a través de la seua fotografia documental es basa en els paisatges i costums socioculturals ancestrals i també contemporànies de les Comarques Centrals. Les obres destaquen per les tècniques emprades amb les quals contrasta els paisatges del litoral amb els de l’interior posant punts en comú en el que és industrial, tèxtil, agrícola i ramader.

Amb la seua fotografia l’artista vol posar de manifest la voracitat especulativa i urbanística en els espais naturals, la crisi climàtica, la sequera i l’impacte de l’ésser humà en els paisatges.

Aquesta exposició està comissariada per la crítica d’art i professora de la Facultat de Belles Arts de la UMH d’Altea, Lourdes Santamaria.

Exposició “Imaginar la Llum” de Jordi Vila

El pròxim dimarts 30 de gener a les 20 h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la inauguració de l’exposició ”Imaginar la Llum” de Jordi Vila.

Aquesta exposició, que està emmarcada dins del Cicle Municipal d’exposicions i és organitzada per la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant, pretén obrir interrogants a través de l’espai pictòric i composició, forma, fons i llum de les seues obres.

L’exposició romandrà exposada del 30 de gener al 27 de març al Centre Ovidi Montllor.


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat Alcoi Centre Ovidi Montllor exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de