Aplec de la muntanyeta de Sant Antoni a BetxíAquest febrer, la muntanyeta de Sant Antoni de Betxí acollirà el II Aplec de la Muntanyeta, un esdeveniment dedicat a celebrar la rica cultura i tradicions del País Valencià. L’aplec tindrà lloc el diumenge 18 de febrer de 2024 oferint una experiència única per als residents locals i visitants interessats en la història i el llegat de la nostra terra.

Programació:

Dissabte, 17 de febrer: Homenatge al Centenari de Vicent Tomàs i Martí

A les 12.00 h, els participants tindran l’oportunitat de participar en el sentit homenatge al centenari de Vicent Tomàs i Martí (1898-1924) al cementeri d’Artana. Aquesta commemoració, organitzada pel grup d’estudis Vicent Tomàs i Martí, recordarà la vida i el llegat d’aquesta figura destacada de la història local.

Diumenge, 18 de febrer: II Aplec de la Muntanyeta

10.00 h – Inauguració de la Fira d’Entitats
La jornada dominical començarà amb l’obertura de la Fira d’Entitats a les 10.00 h, proporcionant una plataforma perquè les entitats locals compartisquen les seues activitats i projectes amb la comunitat.

10.30 h – Tertúlia “El llegat de Tomàs i Martí”
Una tertúlia enriquidora sobre el llegat de Tomàs i Martí tindrà lloc a les 10.30 h. Els participants inclouran Òscar Pérez, investigador; Vicent Franch, biògraf de Tomàs i Martí; Anna Oliver, presidenta d’Acció Cultural del País Valencià; Beatriu Cardona, membre de DECIDIM. La moderadora serà Violeta Tena, periodista.

Matí amb jocs tradicionals i exhibicions culturals
Al llarg del matí, els assistents podran gaudir de diverses activitats, incloent-hi jocs gegants i jocs tradicionals valencians. A les 11.30 h, es durà a terme una exhibició de cultura popular amb la participació de la Jove Muixeranga de València, les Passeres, i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Betxí.

12.30 h – Concert de Ramonets
La jornada culminarà amb un emocionant concert a les 12.30 h a càrrec de Ramonets, oferint una experiència musical única per a tota la família.

Us convidem a tots a participar en aquest cap de setmana ric en història, cultura i tradició. El II Aplec de la Muntanyeta de Betxí és una oportunitat imperdible per connectar amb les arrels del País Valencià i gaudir d’una varietat d’activitats per a totes les edats. No deixeu de ser-hi!

Per a estar al dia de totes les novetats de la delegació d’ACPV de Castelló uneix-te al seu canal de WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaChmev5vKA9LZk0oW1D


Etiquetes: ACPV ACPV Castelló Aplec

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de