Crònica: Pilota als barris, per Joves d’Acció



El dissabte 3 de febrer, Malilla es va convertir en l’epicentre de l’emoció i la tradició amb el Torneig Popular de Pilota Valenciana, una jornada en la qual es va celebrar la passió per aquest esport autòcton dels nostres barris. Amb l’objectiu de difondre i promoure la pràctica de la pilota valenciana, Joves d’Acció va unir esforços amb el Sindicat de Barri de Malilla i el Club de Pilota Valenciana Socarrades de Campanar per organitzar aquest esdeveniment.

Des de primera hora del matí, els carrers de Malilla es van omplir de jugadors i aficionats. Els equips inscrits es van enfrontar en partides de galotxetes, demostrant habilitat, destresa i passió per aquest esport tan enraigat en la nostra cultura.

A més de les competicions, els assistents van tenir l’oportunitat de participar en un taller pràctic, on van aprendre a confeccionar el seu propi guant de pilota. Amb l’ajuda dels experts, van descobrir els secrets d’aquest element essencial per a la pràctica de la pilota valenciana.

Un cop finalitzades les partides i els tallers, els participants van tenir l’oportunitat de relaxar-se i compartir vivències en un àpat de germanor a l’Alqueria Popular de Malilla.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció Pilota Valenciana

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de