Tret d’eixida de “Febrer Ballador!” de Joves d’AccióEl dijous 1 de febrer, “Febrer Ballador” va iniciar-se amb una sessió de jotes, una experiència que ens va permetre reflexionar sobre les tradicions musicals i dansaires del nostre entorn. Durant la vesprada vam aprendre noves passades i vam compartir moments agradables mentre ens connectàvem amb la nostra cultura.

El pròxim divendres 23 de febrer, acabarem amb les sessions de “Febrer Ballador”, aquesta vegada amb un assaig general on recordarem tot l’assajat fins a la data. . Us convidem a unir-vos a nosaltres per a gaudir d’una experiència enriquidora i divertida, celebrant la música i la dansa popular del nostre territori.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció Pilota Valenciana

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de