S’avança la protesta d’Alacant convocada pel divendres 16La protesta serà davant de l’Ajuntament

Acció Cultural del País Valencià avança la protesta que estava prevista pel divendres dia 16 de febrer de 2024 a les 17:30 h davant de l’Ajuntament d’Alacant.

A banda d’Alacant, les protestes estan previstes a València, Castelló de la Plana i Gandia. La reivindicació és per denunciar de forma pública els darrers actes discriminatoris cap al valencià. Les concentracions seran davant de la Direcció Territorial d’Educació a València i Castelló de la Plana i de l’Ajuntament de Gandia, a les 20:00 h el pròxim dia 16 de febrer.

L’objectiu és lluitar contra la reforma de la llei de plurilingüisme, la rebaixa del mèrit lingüístic del valencià a la Sanitat i la probable eliminació del requisit en l’àmbit en FP i els conservatoris musicals.


Etiquetes: accionat ACPV llengua

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de