Recital de poesia en homenatge a poetes valencianes en PedreguerUs convidem al recital de Josep Vicent Cabrera Rovira en homenatge a les poetes valencianes. L’acte tindrà lloc el divendres 1 de març a les 19:48h al Casal Cultural Jaume I Pedreguer ACPV (C/València, 12B) de Pedreguer.

En aquest recital, Cabrera Rovira recitarà les obres de les reconegudes poetes valencianes Maria Beneyto, Matilde Llòria, Fina Cardona i Carmelina Sanchez Cutillas. Rendirem tribut a aquestes grans figures de la literatura valenciana i gaudirem de la seua obra en un marc cultural excepcional.

Josep Vicent Cabrera Rovira, docent i poeta valencià d’El Verger, ja ha compartit la seua obra amb el Casal Cultural Jaume I Pedreguer ACPV en diverses ocasions. A més de recitar poemes, ha presentat el seu llibre “Circulació en la boira”, exposicions fotogràfiques i espectacles poètics, demostrant la seva versatilitat de la seua expressió artística.

L’entrada a aquest recital és gratuïta. No deixeu passar aquesta oportunitat de connectar amb la poesia valenciana i honorar les nostres poetes més estimades. Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV actualitat Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de