Acció Cultural del País Valencià condemna fermament l’acte feixista a les Festes de la Magdalena de Castelló i es posa a disposició de les víctimesNo es poden tolerar actes feixistes, que continuen fent-se amb tota impunitat

Acció Cultural del País Valencià condemna l’acte feixista que ha tingut lloc durant la festivitat de la Magdalena a Castelló de la Plana. Ens unim a la comunitat castellonenca en un missatge de reivindicació i resistència contra l’extrema dreta i el feixisme que amera tot d’intolerància i odi.

Les festes de la Magdalena representen un moment de celebració de la nostra cultura i identitat. Tot i això, la presència de grups feixistes, encoratjats pels missatges d’odi que l’extrema dreta realitza i que els escuda en una sensació d’impunitat, provoca que tracten  d’imposar la seua ideologia d’exclusió i violència.

Reiterem el nostre compromís amb els principis de democràcia, igualtat i respecte mutu. Hem posat a disposició de la Cosa Nostra i de les persones agredides el nostre servei jurídic. Ens neguem a permetre que el feixisme i la discriminació contaminen la nostra societat.

Les persones afectades per aquesta brutal agressió poden comptar amb la nostra solidaritat i ajut, així com el col·lectiu la Cosa Nostra. Ens sumarem a les mobilitzacions que propose el col·lectiu i farem una crida a tota la ciutadania per participar-hi.

Exigim a les autoritats que prenguen mesures fermes per garantir la seguretat i pau durant les festivitats, i investigar l’actuació de la policia en el moment de l’agressió, així com a identificar els agressors i denunciar-los. En cas que es demostre algun tipus de relació amb alguns membres d’un  club esportiu local, instem que s’expulse  qualsevol agressor, perquè la violència no té cabuda en la nostra societat.

Continuarem treballant incansablement per una societat més justa, inclusiva i respectuosa.


Etiquetes: ACPV ACPV Castelló antifeixisme

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de