Taller d’iniciació al joc elxà del SarangolloEls pròxims dies 9 i 10 d’abril de 18.15 h a 20 h al Casal d’Elx tindrà lloc un taller del joc Sarangollo. Durant aquest taller d’iniciació, els participants tindran l’oportunitat d’aprendre les regles i les estratègies d’aquest joc tradicional. Serà una experiència per als amants del joc de cartes i per a aquells interessats en la cultura i les tradicions locals d’Elx i el País Valencià.

El Sarangollo és un joc de cartes mític, especialment practicat a Elx, on és considerat un símbol local, així com en altres regions meridionals del País Valencià. Aquest joc té un origen profundament arrelat en la cultura local i és considerat un dels més complicats del món, a més de trobar-se en perill de desaparició.

Detalls del taller:

Inscripció:

  • Inscripció prèvia a elx@acpv.cat
  • Preu: 5€ (material)

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Elx

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de