Exposicions del mes d’abril al Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-ComtatExposició ”Suggeriments” Vicente Gascón

El dimarts 2 d’abril a les 20:00 h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la inauguració de l’exposició bimensual ”Suggeriments” de Vicente Gascón. Aquesta exposició està emmarcada dins del Cicle Municipal d’exposicions organitzat per la Càtedra d’Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi amb col·laboració del Centre Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat.

Amb aquesta exposició Vicente Gascón a través de la seua obra basada en la poesia visual utilitza la cadència recitativa a través dels elements per afavorir el naixement de la metàfora permanent. Perquè l’obra de Vicente Gascón són actes llibertaris, d’acomodació i de l’inefable equilibri de les obres que projecten les seues escultures.

Exposició ”Recreant Emocions” de Jose Andrés Hernández.

El dijous 4 d’abril a les 20:00 h tindrà lloc la inauguració ‘‘Recreant Emocions’‘ de Jose Andrés Hernández al Centre Ovidi Montllor.

Jose Andrés Hernández es va iniciar en la pintura comercial després del tancament del Cinema Goya, caracteritzant-se en la tècnica de pintura a l’oli.

En aquesta exposició vol reflectir a través de les seues obres eixe referent artístic que han sigut sempre les Festes de Moros i Cristians tant per a totes les alcoianes i alcoians, com a artistes. En la seua obra vol donar una sensació a l’espectador d’emocions i creativitat. La seua obra es basa en idees pròpies però també en obres d’artistes de gran rellevància.

Aquesta exposició es podrà visitar del dijous 4 d’abril al 26 d’abril al Centre Ovidi Montllor de dilluns a divendres de 18:00h a 21:00h.


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat Alcoi Centre Ovidi Montllor exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de