Acció Cultural del País Valencià celebra l’acte “País Valencià, País Estellés” en commemoració del 25 d’abril i de l’any Estellés


A la presentació de la campanya del 25 d’abril han participat junt amb Anna Oliver, presidenta d’ACPV, Guillem Agulló, pare de Guillem Agulló, Àngel González, representant de la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià (CAMDE-PV), Esther Pérez Rodríguez en nom de la FAMPA i de la Plataforma per l’ensenyament Públic i Violeta Tena, com a vicepresidenta de la Unió de Periodistes Valencians, Vicent Torrent, cantant d’Al Tall, Joan Escrivà Torres, director de la revista Camacuc, i Eduard Ramírez, de la revista Espai Carraixet i s'afegiren Intersindical Valenciana i Joves d'Acció i Gina Martínez a la proposta de la Campanya.

El dia de les llibertats nacionals del País Valencià tindrà un acte de matí en el Teatre Olympia

Acció Cultural del País Valencià celebra l’acte “País Valencià, País Estellés” en commemoració del 25 d’abril i de l’any Estellés. Aquest esdeveniment tindrà lloc el pròxim 27 d’abril de 2024 a les 12 hores al Teatre Olympia de València, situat al carrer de Sant Vicent Màrtir, 44.

Apunta’t ací per inscriure’t a l’acte: https://ja.cat/invitacions25dabril

L’acte, presidit per Anna Oliver i Borràs, presidenta d’Acció Cultural del País Valencià, reunirà destacats representants institucionals, polítics i del món cultural. A més, s’oferiran diverses actuacions musicals i poètiques per tal de celebrar i honorar la rica cultura del País Valencià.

En un moment polític complex com l’actual, és imperatiu unir esforços per defensar la nostra llengua, cultura i la llibertat del País Valencià. Així doncs, us convidem coordialment a assistir a aquest acte i sumar-vos a la causa de la preservació i promoció del nostre patrimoni cultural.

Encoratgem a participar en la Manifestació commemorativa del 25 d’abril, dia de les llibertats nacionals, que tindrà lloc el mateix dia 27 d’abril a les 18 hores a la plaça de Sant Agustí de València, sota el lema “País Valencià: llengua, cultura i futur”. És hora d’omplir els carrers de València i mostrar el nostre rebuig a les polítiques que atempten contra la nostra identitat i llengua.


Etiquetes: 25 abril ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de