Álvaro Falomir i Gilabert de Centelles cap a la gran final a Barcelona del Campionat d’Scrabble Escolar


Álvaro Falomir i Gilabert de Centelles cap a la gran final a Barcelona del Campionat d'Scrabble Escolar

El VII Campionat Escolar de Scrabble en Valencià va ser un esdeveniment que va captar l’atenció de més de 300 estudiants de 1r a 4t d’ESO a Castelló i València. Organitzat amb mestratge pel Club de Scrabble de les Comarques del Nord i l’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló. Aquesta festa de les paraules vol demostrar el poder del joc per millorar les habilitats lingüístiques en les noves generacions.

El conveni signat entre el club i l’ACPV ha estat l’espurna que ha encés una nova flama de creativitat i competició en el món del Scrabble escolar. A més, l’estrena del I Campionat de Scrabble Escolar a les Comarques de València a Sagunt ha marcat un pas significatiu en la difusió d’aquesta iniciativa.

Els participants, des de principiants fins a veterans, han brillat amb la seua habilitat per manipular les lletres i crear paraules amb agilitat i enginy. Des de les combinacions més simples fins a les estratègies més complexes, els estudiants han demostrat una passió contagiosa pel joc, convertint cada partida en un emocionant desafiament.

Les parelles guanyadores dels campionats dels Instituts d’Educació Secundària (IES) han estat aclamades per la seua destresa i determinació. Equips procedents dels instituts com el Clot de Moro, Vila-Roja, Santamaria, Álvaro Falomir i Gilabert de Centelles han estat catapultats cap a la gran final a Barcelona, representant no només les seues escoles sinó també la passió pel Scrabble en Valencià.


Etiquetes: ACPV ACPV Comarques de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de