Crònica: Fira del Llibre de la Vall d’Uixó



El cap de setmana del 20 i 21 d’abril, la Fira del Llibre de la Vall d’Uixó va celebrar la seua novena edició amb gran èxit i participació. Des dels seus modestos inicis fa nou anys, quan aquesta iniciativa va nàixer des del col·lectiu local d’Acció Cultural del País Valencià i gràcies al suport de les llibreries locals, ha experimentat un creixement notable fins a institucionalitzar-se amb el pas del temps.

La nostra caseta a la fira, compartida amb Amics de la Vall, va ser un punt de trobada animat per centenars de visitants. Les activitats que vam oferir van rebre una gran acollida. Els tallers de roses de paper, en honor a l’any Estellés, van atraure el públic infantil i van omplir la fira de roses i poemes. L’actuació de Josep Lluís Notari, qui va compartir amb nosaltres les seues cançons i històries dins del circuit de pòdcast de la Fira, va captivar i emocionar al públic.

A més, vam tenir el plaer de comptar amb Belén Clofent, una jove autora que va presentar els seus llibres «Estimada Margarida» i «Ajuda’m Oriol», signant exemplars.


Etiquetes: 23 d'abril ACPV Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de