Presentació del llibre “Ni fet ni desfet” de Natxo Escandell a Castelló



Us convidem a la presentació del llibre “Ni fet ni desfet. Història del nacionalisme polític valencià (1974-1998)”, escrit per Natxo Escandell, historiador valencià el pròxim 16 de maig a les 19 h a la Llibreria Fòrum Babel (Carrer Guitarrista Tàrrega 20, Castelló de la Plana).

Aquesta presentació estarà a càrrec del mateix autor, Natxo Escandell, i comptarà amb la participació de l’historiador Toni Royo, qui ens introduirà breument en l’obra.

Sinopsi:

Aquest llibre ofereix una exploració detallada del nacionalisme polític a la regió valenciana durant un període crucial de la seua història contemporània. A través d’una anàlisi meticulosa dels esdeveniments, les ideologies i les figures clau, l’autor ofereix una visió ampla i imparcial dels moviments nacionalistes i les seues implicacions polítiques i socials en aquesta època. Amb una perspectiva rigorosa i documentada, el llibre proporciona als lectors una comprensió enriquidora dels factors que han influït en la formació de la identitat política valenciana i el seu desenvolupament al llarg de les dècades.

Us animem a assistir a aquesta presentació per conéixer més sobre el tema i interactuar amb els autors.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Castelló literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de