Campionat Escolar d’Scrabble: Una tradició que creix i es consolida



El VII Campionat Escolar d’Scrabble a Castelló ha esdevingut un punt de trobada anual per a amants de les paraules i l’estratègia, consolidant-se com un esdeveniment de referència en l’àmbit escolar. Aquest any, però, ha tingut un ressò especial, ja que s’ha marcat un pas més enllà en la seua evolució i expansió.

L’any passat, Acció Cultural del País Valencià va signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el Club i d’expandir el Campionat des de les comarques de Castelló a la resta del País Valencià, consolidant l’Scrabble com una eina educativa i lúdica accessible per a tots els estudiants.

Així, enguany ha tingut lloc la primera edició del Campionat de comarques de València, que s’ha celebrat al Port de Sagunt. La col·laboració amb el Club Scrabble Comarques de Castelló ha generat altres iniciatives, com el I Campionat Copa Jove d’Scrabble del País Valencià, que va tenir una gran acollida en la seua primera edició i que celebrarà la seua segona edició el pròxim 18 de desembre de 2024 a l’Octubre CCC.

La gran final on competeixen els guanyadors i guanyadores de les competicions comarcals, serà al Campionat a Catalunya, programat per a aquest 9 de maig. Aquesta cita, que reuneix estudiants de Catalunya, les Illes i el País Valencià, no només és una oportunitat de competir sinó també de compartir experiències i enriquir-se amb la diversitat lingüística i cultural dels territoris de parla catalana.

El Scrabble escolar es converteix en una plataforma per a la formació, la convivència i la celebració de la riquesa de la llengua catalana. Amb cada edició, aquest esdeveniment consolida la seua importància i el seu impacte en la comunitat educativa i lingüística.


Etiquetes: ACPV ACPV Comarques de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de