Cap a un nou Congrés de Cultura CatalanaDes de la Fundació Congrés de Cultura Catalana, de la qual ACPV en formem part, us convidem el pròxim dissabte 18 de maig, al Convent Sant Domènec de Xàtiva on tindrà lloc la jornada “Història i identitats”. Una nova jornada com a punt de trobada per crear xarxa, compartir inquietuds i opinions, amb l’objectiu de repensar quin país volem i de quina manera ho podrem dur a terme amb el nou Congrés de Cultura Catalana.

Des de la Fundació Congrés de Cultura Catalana creiem necessari l’impuls d’un nou moviment tan ampli, integrador, creatiu, il·lusionant i transcendent com ho va ser aquell Congrés. El nou Congrés, amb l’horitzó posat l’any 2025, pretén ser un esdeveniment transversal, intergeneracional i de gran capil·laritat que aborde els reptes i debats que té la societat catalana, tant de present com, sobretot, de futur.

José María Bullón, membre de la Junta Directiva d’ACPV, i el president de la FCCC, Agustí Alcoberro s’han reunit per a impulsar les activitats prèvies del congrés, al País Valencià.

La jornada al voltant de la temàtica “Història i Identitats” recull historiadors, arqueòlegs, arxivers i altres persones vinculades a l’àmbit de la recerca, la difusió o l’ensenyament de la història dels Països Catalans.

Ací et deixem el programa detallat:

Confirma la teua assistència a l’esdeveniment al següent correu: acuxart@noucongres.cat


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de