Crònica: Presentació del llibre “Negacionisme de gènere. Auge, expansió i mites de l’antifeminisme” d’Alexis Lara Climent a CastellóEl passat dia 3 de maig a les 19:00 hores al Saló d’actes d’Abacus, va tenir lloc la presentació del llibre “Negacionisme de gènere. Auge, expansió i mites de l’antifeminisme”, de l’autor Alexis Lara Climent.

Alexis Lara, coordinador de La Comarca Científica [www.lacomarcacientifica.com], i Maria Medina, professora i investigadora de la Universitat Jaume I van mantindre un col·loqui ben interessant sobre el llibre d’Alexis.

Una obra que analitza el concepte de negacionisme de gènere que  torna a emergir amb nous estils comunicatius que soscaven els fonaments de la igualtat entre homes i dones. Quan el moviment feminista semblava haver conquerit espais en l’agenda política i mediàtica, la reacció antifeminista ha irromput de nou amb força negant la construcció social del gènere. El llibre aborda les preguntes, d’on naix i qui impulsa este negacionisme? Quins lobbies l’alimenten? Per què han decidit posar el feminisme en el seu punt de mira? Quins factors provoquen que el patriarcat, com a estructura històrica de dominació, encara siga negat per tanta gent?.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Castelló literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de