La Federació Llull a la manifestació “Sí a la llengua” en PalmaEl passat diumenge, 5 de maig, 40.000 persones inundaren Palma per tal de defensar la llengua, responent així a la crida de la nostra entitat germana Obra Cultural Balear.

Anna Oliver, presidenta d’Acció Cultural, i Anna Gascon, secretària de l’entitat, estigueren en la Diada històrica que va arreplegar milers de persones en una manifestació per tal de dir Sí a la llengua, davant els atacs reiterats dels governs d’extrema dreta. Al costat de tota la Federació Llull, formada per ACPV, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear, foren testimonis de la força que la gent de Mallorca va mostrar per tal de protegir la llengua i la cultura catalana.

Com bé va dir Antoni Llabrés, president d’Obra Cultural Balear: “Tenim una llengua i la volem viva, als nostres carrers i places, a tots els àmbits de la vida pública, a les nostres escoles, als centres de salut i els nostres hospitals, a l’administració, a tot arreu”, des de la Federació Llull seguirem treballant de forma conjunta i amb xarxa perquè així siga.


Etiquetes: ACPV Federacio Llull

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de