Alacant, Alcoi i Alboraia reben les Festes Isabelines


Festes Isabelines genérica 2024

El pròxim 5 i 14 de juny, Alacant i Alcoi acolliran les Festes Isabelines. Aquesta festa vol ser un homenatge a les nostres escriptores i és una aposta per a visibilitzar la literatura feta en valencià per les nostres autores.

El pròxim dimecres 5 de juny a les 19 h tindrà lloc a la Llibreria Pynchon (C/ Segura, 22, Alacant). L’acte començarà amb la xarrada “Tot el que li devem a Isabel-Clara Simó” a càrrec de Carles Cortés, professor de la UA i escriptor. I per finalitzar, tindrà lloc un recital poètic a canvi de les escriptores Victòria Cremades i Gràcia Jiménez.

A més, el divendres 7 de juny a les 19 h al Passeig d’Aragó d’Alboraia també emmarcada dins de les Festes Isabelines tindrà lloc una lectura col·lectiva de textos d’Isabel de Villena.

D’altra banda, el pròxim divendres 14 de juny, a les 19 h a la plaça del carrer Atzucac de Sant Vicent Ferrer (el partidor) la festa començarà amb la ruta teatralitzada “L’Alcoi de Júlia”, inspirada en la novel·la d’Isabel-Clara Simó, amb Francesc Gisbert, Jordi Tormo i l’alumnat de l’Escola Municipal de Teatre. Després, continuarà amb un sopar de cabasset a l’Ateneu Popular El Panical i per finalitzar un sorteig de llibres d’Isabel-Clara Simó.

El preu de la ruta són 2€ que s’abonaran abans de l’inici excepte per a menors d’edat, estudiants i aturats. Inscripcions al correu: alcoi@acpv.cat.


Etiquetes: Cuidem la cultura FESTES ISABELINES

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de