Crònica: Festes Isabelines a AlacantEl passat dimecres 5 de juny, a la Llibreria Pynchon d’Alacant, la delegació d’ACPV d’Alacant va celebrar les Festes Isabelines amb un cartell de luxe i una sala plena de gent escoltant als ponents.

Carles Cortés, professor de la UA i escriptor, va fer una magnífica xarrada al voltant de la figura d’Isabel -Clara Simó tant en l’àmbit personal com professional. I per concloure l’acte les escriptores Victòria Cremades i Gràcia Jiménez ens van recitar poemes propis i de diverses poetesses valencianes.

Gràcies a tota la gent que hi va acudir i participar!


Etiquetes: Cuidem la cultura FESTES ISABELINES

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de