Crònica: Festa d’Estiu de la delegació d’ACPV d’AlacantEl passat dijous 13 de juny va tindre lloc la cinquena edició de la Festa d’Estiu d’ACPV Alacant, on cada any retem homenatge a aquelles persones i entitats que han treballat i treballen per promoure la llengua i la cultura a la nostra ciutat.

Enguany ACPV Alacant hem volgut fer un reconeixement al Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant, pel seu compromís envers la promoció, la difusió de la cultura i l’ús de la llengua a través del teixit associatiu i cultural alacantí.

La festa va concloure amb el concert del cantant valencià Jonatan Penalba.

Gràcies a totes les persones assistents!


Etiquetes: ACPV Alacant música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de