Acció Cultural del País Valencià suma forces amb Abacus


Anna Oliver, presidenta d'ACPV i Marcos Montero, responsable regional d'Abacus al País Valencià_acpv

El conveni de col·laboració busca la promoció de la cultura, l’educació i la llengua

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha signat un conveni de col·laboració amb Abacus, amb l’objectiu de coordinar accions, iniciatives i activitats que promoguen la dinamització cultural, educativa i la defensa del valencià.

Detalls de l’acord

El conveni inclou que les llibreries i dependències d’Abacus al País Valencià acolliran activitats culturals, presentacions de llibres i xerrades organitzades per ACPV, així com altres activitats proposades per la mateixa cooperativa. A més, Acció Cultural es compromet a compartir informació sobre les seues activitats i a difondre-les entre els seus associats. També es preveu que, en les respectives campanyes de socis, es promoguen iniciatives que beneficien els seus associats i que repercutiran en un profit mutu.

Compromís amb la cultura i la llengua

Anna Oliver, presidenta d’ACPV, ha destacat: “Volem seguir sumant sinergies amb entitats del nostre voltant que ens puguen ajudar a créixer i defensar la nostra cultura”. Oliver ha destacat el moment actual. “Ens trobem en una situació molt delicada per la nostra llengua que requereix una mobilització contínua i continuada en tots els fronts possibles”, explica.

Per la seua banda, el director territorial d’Abacus a València, Marcos Montero, ha explicat que aquests convenis constaten l’aposta que des de sempre ha fet Abacus per la cultura i la llengua del poble valencià. Per Montero aquest compromís és especialment rellevant “en un moment en què des de les principals institucions valencianes s’han pres decisions que van en contra dels valors comuns dels valencians d’estima i protecció d’aquelles senyes d’identitat, com la cultura, l’educació i la llengua, que sempre han estat d’ampli consens”.

Sobre Abacus

Fundada l’any 1968, Abacus és una cooperativa que crea i distribueix continguts educatius i culturals de qualitat amb l’objectiu de transformar la societat. Compta amb una xarxa de 46 botigues a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i una botiga en línia. La cooperativa compta amb 20 marques editorials i diverses divisions de creació de continguts educatius i audiovisuals. Abacus és una comunitat dinàmica i en creixement amb més d’1 milió de socis de consum i més de 700 socis de treball que potencia un model de gestió cooperatiu sòlid, rendible i eficient propietat de la gent.


Etiquetes: ACPV Anna Oliver

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de