Acció Cultural, en la manifestació del 9 d’OctubreAcció Cultural, en la manifestació del 9 d’Octubre Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar en la manifestació organitzada per la Comissió 9 d’Octubre (formada per sindicats, partits i associacions, entre les quals ACPV). D’una banda, Toni Gisbert, secretari d’ACPV, va ser a la pancarta inicial en representació de la nostra entitat, junt també amb Ferran Suay, també membre de la nostra Junta Directiva; d’altra banda, els Joves d’ACPV van treure una pancarta pròpia.

 

La manifestació va transcorre en un ambient festiu i alhora reivindicatiu, presidida per la “Senyera Infinita” (així es diu el col·lectiu) d’Almenara i les colles de dolçainers i tabalers del Micalet, Benimaclet i Malva-rosa. També va tenir una actuació destacada la Moixeranga de València. Entre les pancartes participants, cal destacar la del Casal Jaume I d’ACPV a la comarca del Camp de Túria.

La manifestació va acabar amb la lectura del manifest al Parterre per part de Vicent Mifsud, president del Comité d’Empresa de RTVV i soci de la nostra entitat, com a gest de suport dels convocants de l’acte a les reivindicacions dels treballadors de RTVV i de denúncia de la política del Govern valencià pel que fa a l’ens.

 


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació