La coordinadora territorial d’ACPV prepara el curs i el 25 d’Abril


Comparteix-ho

Els representants territorials de les delegacions d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es van reunir el passat dissabte 23 de febrer per a preparar el curs i la diada del 25 d’Abril. Joan F. Mira, president d’ACPV, va donar la benvinguda als socis i sòcies que coordinen el treball de l’entitat a comarques, i Toni Gisbert, secretari d’ACPV, va presentar un informe general de situació, així com les propostes de campanyes. A continuació, van tenir lloc tres sessions temàtiques de treball, coordinades cadascuna d’elles pel responsable d’àrea en la Junta Directiva: política lingüística, coordinada per Ferran Suay; ensenyament, per Tomàs Llopis; i joves, per Andreu Yudici.

En la mateixa jornada, ACPV va signar un conveni de mutu reconeixement i col·laboració amb les associacions culturals locals de Carlet, Torís, Alfarb i Real, que aviat es farà extensiu a d’altres poblacions. Aquest conveni és, a més, un model de la xarxa d’associacions locals que coordinarà ACPV a tot el País Valencià.

 

 

 


Comparteix-ho

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació