Comencen a Vila-real les terceres trobades sobre Economia i SocietatLes organitza el Casal d’Acció Cultural de la localitat, amb el patrocini de les regidories d’Economia i Normalització Lingüística

Divendres 7 de febrer començarà a Vila-real el III cicle de conferències sobre economia a Vila-real, organitzat per Acció Cultural del País Valencià. L’inici serà amb una conferència del professor Santiago Vilanova, que parlarà sobre “Quan eixirem de la crisi econòmica a la Plana?”. La conferència tindrà lloc a les 19’30 hores, al saló de conferències de la Fundació Caixa Rural Vila-real, a la plaça de la Vila. 

El cicle continuarà els dos divendres posteriors. El dia 14, amb la conferència de Josep Vicent Boira, professor de Geografia Urbana de la Universitat de València, que parlarà sobre “València, la tempesta perfecta: economia, corrupció i més coses”. I la xerrada final, divendres 21, anirà a càrrec del diputat de Compromís a les Corts Valencianes Fran Ferri, i el seu títol és “El País Valencià enfront del nou centralisme. Apoderament o victimisme?”.

Segons explica el delegat d’Acció Cultural a Castelló, Antoni Royo, “la nostra intenció, en promoure aquest cicle, és posar a l’abast de les persoens interessades les opinions dels especialistes sobre la situació econòmica actual i futura del nostre País, i les alternatives existents per superar els problemes des d’una perspectiva valencianista i progressista”.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació